BETALINGSVOORWAARDEN  2024

Na het opsturen van een compleet ingevuld boekingsformulier, ontvang je van ons een factuur. U dient dan direct een aanbetaling te doen van 30 % ( minimaal 300,00 EUR). Zodra je het boekingsformulier mailt, is de vakantie wettelijk geboekt. De persoon die de boeking doet is hoofdelijk verantwoordelijk voor de betalingen. Het resterende bedrag dient twee maanden voor aanvang van de vakantie betaald te worden. Het factuurbedrag wordt gesplitst in een vooraf te betalen bedrag (dat bestaat uit de prijs voor verblijf en boot) en een ter plaatse te betalen bedrag. Bij niet tijdig betalen of het niet betalen van de restantbetaling vervalt het recht op uw vakantie.

U dient de aanbetaling binnen 5 dagen te voldoen, volgends de wet is er op reizen geen bedenktijd dus zodra u geboekt heeft is de boekings nemer verplicht alle betalingen te voldoen.

Bij aanpassing van de boeking hebben wij het recht om € 25,00 administratie kosten in rekening te brengen.

BORG

Bij aankomst op de vakantiebestemming diend u het ter plaatse te betalen bedrag, samen met € 150,00 borg voor de visboot en/of € 150,00 borg voor het appartement in Caspe te betalen. De borg voor het full guiding arrangement bedraagt € 300,00. Betalingen in Spanje kunnen alleen contant plaats vinden.

Benzine: bij aakomst rekent u een volle tank benzine af tegen dagprijs u kunt de boot aan het eind van uw vakantie leeg afgeven.

ANNULERING

Wij adviseren je direct na ontvangst van de factuur bij de ANWB, een bank of uw verzekeringsagent een annuleringsverzekering af te sluiten. Reeds betaalde bedragen worden bij annulering niet door ons gerestitueerd( ook niet bij een deelanulering van 1 of meerdere personen) Informeer bij de verzekeringsmaatschappij welke redenen als annuleringsredenen gelden. Niet in alle situaties wordt de reissom vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Bij annulering ontvang je van ons een annuleringsbevestiging die je aan de verzekeraar kunt voorleggen.

Bij annulering tot 2 maanden voor uw aankomst bent u ten aller tijde verplicht om de aanbetaling te voldoen.

Bij annulering korter dan 2 maanden voor uw aankomst dient u het volledige bedrag te voldoen.

Alleen annulering uit medische grond of ernstige familie omstandigheden worden als annulerings reden geaccepteerd. Wij vragen een verklaring van uw arts. Er word geen restitutie van de reeds betaalde bedragen. Bij annulering door 1 persoon van de groep word ook geen restitutie of verekening toegepast. Hier voor adviseren wij een annuleringsverzekering.

Annulering van de ter plaatse te betalen reserveringen zoals hengels, stoelen ed. is binnen de termijn van twee maanden voor de vakantie niet meer mogelijk.

Heb je met meerdere personen je reis geboekt en een van deze personen valt af, dan is dit geen reden voor annulering van de andere reisdeelnemers.

Bij onvoorziene omstandigheden ( natuurrampen, epedemieen, of door de Spaanse overheid opgelegde restricties ) word er geen restitutie van de reisom gegeven. Als reizen binnen Spanje niet mogelijk is bieden wij de mogelijkheid om 1x uw vakantie kostenloos om te boeken naar een periode later in het kalender jaar waarin uw boeking valt.

VISVERGUNNING

U kunt bij ons vooraf je visvergunning bestellen. Deze zijn geldig in de provincie Aragon. De vergunningen zijn 1 jaar geldig. Op het boekingsformulier dien je van iedere persoon die een visvergunning bestelt, de volgende gegevens in te vullen: - volledige voornaam met achternaam, adres, geboortedatum, nummer paspoort of identiteitskaart en kopie van je ID kaart of paspoort (deze dien je ons te mailen naar ons adres in Spanje). Indien wij niet tijdig (twee weken voor je vertrek) de complete gegevens in ons bezit hebben, kunnen wij niet garanderen dat je op tijd een visvergunning hebt.

 

ACCOMMODATIES EN BOTEN

Je dient het gehuurde verblijf in de oorspronkelijke staat achter te laten na beëindiging van de vakantie. Eventuele schade of sterke vervuiling worden tegen nieuwprijs in rekening gebracht. Het is bovendien verboden om zaken, behorende bij de accommodatie (zoals handdoeken, lakens, kussens, stoelen, bestek, borden, pannen) buiten het verblijf te gebruiken. Onnodig sterk vervuild linnengoed wordt in rekening gebracht. Catfish Camp Caspe is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van bezittingen ondergebracht in boot of accommodaties van Catfish Camp Caspe. Tevens is Catfish Camp Caspe niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel. Voor je de beschikking krijgt over de boot dien je de borg te hebben voldaan en het huurcontract te hebben getekend. Je krijgt uitleg over de op dat moment bekende obstakels en je dient je daar aan te houden. Je bent persoonlijk aansprakelijk voor schade of verlies van de boot, motor en toebehoren. De boot dient na beëindiging van iedere visdag schoon te worden achtergelaten. Ook schade of verlies van andere zaken zoals hengels en vislijn is voor uw rekening.

Het is niet toegestaan om met meer personen dan geboekt, in de accommodaties en boten te verblijven. Het gebruik van de boten is voorbehouden aan gasten van Catfish Camp Caspe.

Catfish Camp Caspe is nooit verantwoordelijk voor de waterstanden cq Vangsten of andere zaken die niet onder onze invloed vallen.

FOTO'S cq. Film

Fotos gemaakt tijdens jouw vakantie mogen door Catfish Camp Caspe gebruikt worden voor promotiedoeleinden, wil je dit niet dan dien je dit ter plaatse aan ons te melden.

Privecy wetgeving.

De gevraagde kopieen van uw paspoorten worden alleen gebruikt voor de aanvraag van de visvergunningen en daarna worden deze vernietigd.

Bij aankomst word u gevraagd uw paspoort of id kaart te overleggen, wij moeten u aanmelden bij het spaanse touristen rigister dit is per Spaanse wet verplicht u dient hier ook aan mee te werken.

 

 

 

De aankomsttijden zijn tussen 14.00 uur en 20.00 uur; kom je door omstandigheden later aan, dan dien je dit tijdig door te geven. Aankomst later dan 22.00 uur is niet mogelijk. Je dient dan te wachten tot de volgende ochtend na 9.00 uur.