meerval spanje

Catfish camp caspe Snoekbaars en baars vissenop de Ebro

Het is voor velen minder bekend dat de Ebro een mooi snoekbaars en baars bestand heeft.

El jaren komen hier elk jaar bekende vissers naartoe om in het voorjaar als het in Nederland nog koud is om hun snoekbaarzen te vangen. Ook tijdens de gesloten tijd in Nederland is het hier goed snoekbaarzen in een aangenaam climaat.

Er word gevist met de bekende systemen zoals vertikaal, dropshot, maar ook werpend de ondieptes in het voorjaar uitkammen levert mooie vis op.

De beste periode is het voorjaar en het najaar dus van februarie wanneer de temperaturen in Spanje vaak al weer aangenaam zijn tot half juni en dan weer in oktober en november.

Voor het snoekbaarsvissen hebben wij natuurlijk onze snoekbaarsboot in de verhuur met een motor van 60 pk een boegmotor en visvinder maar ook wat kleinere boten met 25 of 15 pk voor al onze boten hebben we visvinders en E motoren in de verhuur.

De boten liggen in het haventje van Caspe op slechts een sleenworp afstand van de appartementen, na het ontbijt met uw visspullen naar de haven voor een lekkere dag snoekbaarzen op de Ebro.

 

Mogelijkheden:

Voor het snoekbaarsen hebben we 2 mogelijkheden of je vist zelfstandig met jou gehuurde boot of kiest voor onze roofvisguiding. Als je zelfstandig vist kan je natuurlijk uit verschillende boten kiezen ook als je geen vaarbewijs heeft hebben we een boot voor je.

De meeste snoekbaarsvissers kiezen er voor om zelfstandig te vissen, wilt u eens iets anders kies dan voor onze roofvisguiding dit is inclusief al het materiaal en kunstaas. Je hoeft dus niks mee te nemen. Dat is pas vakantie!

 

snoekbaarsboot ebro
baars ebro
snoekbaars ebro

Adres:

Catfish camp caspe

Tel: 0034 659371378 ( Gert)

Whatsapp 0034659371378

e mail: catfishcampgert@gmail.com

Soms word uw mail als  spam gezien door uw mailbox 

Als u geen antwoord ontvangt kontroleer dan svp uw spambox