CATFISH CAMP CASPE. Een paar tips.

Visvergunningen Ebro.

Visvergunningen Caspe. In Caspe zijn 2 vergunningen nodig een van de staat en een van de visvereinging (COTO) Als u tijdig uw gegevens doorgeeft zorgen wij er voor dat de vergunningen voor onze gasten bij aankomst klaarliggen. stuurt u uw gegevens niet tijdig door dan kunnen wij geen vergunningen verzorgen.

Welk arrangement past het best bij mij?

De visser met voldoende ervaring die op verschillende manieren de verschillende vissoorten wil belagen kan het beste voor zelfstandig visen kiezen ( huis en boot ) , dit geld ook voor de snoekbaarsvisser.

Voor de wat meer ervaren visser die vanaf de oever met pellets of boilies op meerval en grote karper wil vissen adviseren wij het halfguidingarrangement, inclusief gratis meerval- of karperset. U dient dan wel zelf voor al uw klein materiaal te zorgen, uitrusting moet u zelf meenemen.

Wilt u zelf helemaal niks regelen en van de ervaring van onze gidsen gebruikmaken, inclusief al het materiaal, hengels enz. dan past fullguidingpelletvissen of het livescope kunsaasvissen het beste bij u. Wij zorgen er voor dat u een ontspannen zorgeloze visvakantie heeft.

Wat moet ik meenemen?

Buiten uw normale bagage om, afhankelijk van het gekozen arrangement, helemaal niks tot alles wat u voor het vissen nodig heeft. Bedlinnen is aanwezig; handdoeken e.d. dient men zelf mee te nemen of te huren, vergeet de zonnecrème en antimuggenspray niet.

Halen jullie mensen op bij het vliegveld?

Dat doen wij niet; dat is niet toegestaan aangezien wij geen taxivergunning hebben en het te duur wordt, een huurauto kost hetzelfde en deze heeft u in Caspe ook nodig voor uw inkopen e.d.

Wat zit er bij de huurhengels?

Alleen de hengels met molen of rail met gevlochten lijn en hengelsteunen, dus geen montages of lood.

Hoeveel pellets worden er per dag gebruikt en waar zijn deze te koop?

Afhankelijk van de vangsten ongeveer 1 zak per team per dag; wij hebben hiervan een ruime voorraad.

Is nachtvissen toegestaan? hoelang kan ik vissen?

Nachtvissen en wildkamperen is in Spanje verboden, ook het gebruik van boten is in het donker niet toegestaan. U kunt vissen vanaf zonsopkomst tot 1 uur na zonsondergang.

Met hoeveel hengels mag ik vissen? en is levend of dood aas toegestaan.

Met 2 hengels per persoon, levende of dode vis is niet toegestaan hier staan zware straffen op.

Kan ik een eigen boot / bellyboot meenemen?

Dit kan mits deze is voorzien van de Spaanse registratie en een verzekering heeft, dit geld ook voor een bellyboot met E motor, de Nederlandse registratie geldt niet op het zoete water in Spanje en de boot moet chemisch worden gereinigd bij een officieel schoonmaakstation tegen de verspreiding van ziekten. een ligplaats in de haven van caspe is mogelijk.

Kan ik in Caspe boodschappen doen?

In Caspe zijn verschillende goed gesorteerde supermarkten, banken, hengelsportzaken e.d., deze zijn 5 minuten vanaf onze appartementen. Denk er om zondags en op feestdagen is alles gesloten.

Hoe is het eten geregeld?

U kunt bij ons ontbijt en lunchpakket bestellen. Voor ‘s avonds kunt u in uw eigen appartement, waar een complete keuken in zit, zelf uw maaltijd bereiden of in een van de restaurantjes in Caspe uit eten gaan.

Hoe kom ik in Caspe?

Met eigen vervoer is dit via de kortste weg ca. 1550 km. of met het vliegtuig naar Barcelona of Reus, daarna met een huurauto naar Caspe. Eigen vervoer is in Caspe noodzakelijk dit i.v.m. de afstand naar de haven, verschillende restaurantjes en supermarkten.   

Voor het huren van een auto dient u in het bezit te zijn van een creditcard op uw naam anders krijgt u de auto niet mee!!

Adres:

Catfish camp caspe

Tel: 0034 659371378 ( Gert)

Whatsapp 0034659371378

e mail: catfishcampgert@gmail.com

Soms word uw mail als  spam gezien door uw mailbox 

Als u geen antwoord ontvangt kontroleer dan svp uw spambox