Half guiding  Vissen met hulp van een visgids op meerval en/of karper

Halfguiding is voor de visser met wat meer ervaring.

U vist op vaste stekken waar vaak word gevoerd. meestal zijn dit stekken die ook door onze gidsen tijdens fullguiding worden gebruikt.

Wij zoeken rustige stekken als het even kan  ver van de massa die rond Chacon, Chiprana en Caspe vissen.  

 

Er word statisch gevist op meerval en / of karper met pellets, mais of boilys.  De gids brengt u naar de stek en helpt u de eerste dag met het opzetten van de stek, optuigen van

de hengels, legt de boot uit, helpt bij het uitleggen van de montages en maakt de eerste fotos van de door u gevangen vis. De vervolg dagen moet u het zelf doen iets wat normaal gesproken na de uitleg geen probleem is, komt u er niet uit dan is de gids altijd bereid nog een keer te helpen.

 

Bij dit arrangent zit een boot met 15 pk met visvinder die gebruikt word om het stukje naar de stek te varen en voor het uitleggen van de nontage en wanneer nodig voor het drillen van een dikke vis.

de gratis visuitrusting die beschikbaar woer gesteld bestaat uit 2 hengels meerval of karper hengelsteunen, stoel onthaak mat en zonne dak.

Montages en lood kunt u zelf meenemen of u kunt ons standard viskofferje gebruiken waar al het standaatd materiaal in zit aan het eind van de week wordt dan berekend wat er open is gemaakt.  wilt u met speciale montages vissen dan moet u dat zelf meenemen.

De vistrips duren ca 9 uur 

 

Halfguiding is inclusief verblijf in een eigen woning. en gebruik zwembad, u kunt gebruik maken van onze ontbijtservice of dit zelf in uw appartement bereiden in het appartement zit een complete keuken, badkamer,woonkamer, slaapkamer en prive terras.

 

Bekijk wat de mogelijkheden zijn komt u er niet uit, we staan u graag persoonlijk te woord foor advies en vragen.

.

 

 

Prijzen 2023:

 

Halfguiding Maart en april   € 425,00 pp.pw

Rest van het jaar                 € 475,00 pp.pw.

Visvergunning Arragon        €  25,00 jaar

Weekkaart COTO                €  30,00 

Ontbijt en lunchpakket        €  70,00

 

Exclusief aas en benzine en klein materiaal.

 

Adres:

Catfish camp caspe

Tel: 0034 659371378 ( Gert)

Wahtsapp 0034659371378

e mail: catfishcampcaspe@gmail.com

Soms word uw mail als  spam gezien door uw mailbox 

Als u geen antwoord ontvangt kontroleer dan svp uw spambox